måndag 5 januari 2009

yeahh

kom inte på någon titel..:p
Nyss hemkommen ifrån norrk, var där med mamma o pappa alltid lika roligt..:S Hade inget o göra idag iaf så ja bestämde mig för att följa med in till stan iaf. Ja hade presentkort på cervera men eftersom de ska stänga ville ja uttnytja mina pengar innan dess, köpte nya knivar tills ja flyttar och en såndär taco tallrik som man får plats med allting på. Den räcker nog bara till två pers med tanke på hur mkt sallad o sånt ja vill ha till min taco.:P
Var uppe en sväng hos maria med o lämna böcker, kan inte påstå att ja är klar med böckerna men ja får väl ta igen de.:P har skrivit ur de viktigaste begeppen iaf, alltid något.
ja har verkligen lagt undan skolan nu när ja varit ledig kommer int eens ihåg vad de är som ska var inlämmnat ju..:S Ska ta tag i de nu, mår bättre ju som sakt så då måste ja passa på känner ja.

Hoppas bara ja får mår bra nu, att inget mer händer att vi kan fortsätta träffas o så får vi se helt enkelt men när ja är med dig går tiden så fort, vill inte att du ska gå, vi levde inget bra förut vi hade för dåligt me kärlek. När ja tänker tillbaka så känns de mer som att vi gav varandra grejor o sånt bara för att man ska göra de i ett förhållande, vi tog inte hand om varandra. I alla förhållanden finns de bra och dåliga toppar de tror ja, men vi hade väldigt många dåliga. ja vet iaf att de inte skule bli likadant... Saknar dig och ja hoppas vi ses snart igen.

Hungrig som ett as, god gryta som pappa gör iaf alltid något. imorn blir de tacos..:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar