torsdag 8 januari 2009

torsdag

Hej på er alla..

Idag är de ju torsdag, känns fortfarande som att allt bara går ihop till en enda dag men de ska bli så skönt när man kommer in i vardagen igen känner ja, är inte mkt för att vara ledig för länge är hellre ledig en dag i veckan ist. Det tycker ja är skönt! har tittat på vårat nya schema och de är faktist nästan så i varje vecka, att ja iaf är ledig en dag.
Skönt värre, fast de är inte skönt o sitta hemma hos sina föräldrar direkt..:s Känner för att flytta så fort som möjligt, men samtidigt känner ja riktig ångest för att börja packa allting, är de de vi vill? Ja älskar de dära huset men ja klarar inte ens av att åka ut och hämta mina vinterskor, eller vattna blommorna eller kolla posten. Det är alldeles för mkt känslor inblandat, kommer kännas sjukt jobbigt o lämna de huset. vi skulle ju bo där tills vi hitta ett annat hus, lägenhet skulle inte ja bo i mer och ja skulle definitivt inte vara singel mer.:P Hehe de gick inte direkt som ja hade tänkt mig, eller som ja hade eller vi hade planerat. Tänk så fort allting bara kan ändra sig, ska in o kolla på en lägenhet nu med, känns kul o skönt att komma härifrån nån gång men samtidigt jobbigt för ja vill ju inte bo själv?..:S Det som känns bäst när nog ändå att malin med ska flytta in till norrk med alex, första gången hon flyttar själv. Tänk om ja oxå hade väntat? Då hade de kanske varit annorlunda nu, har ju redan flyttat 10 ggr har ja kommit fram till men ja är nog en sådan människa som gillar att flytta runt tills ja hittar de perfekta.

Ut o gå sen då! behöver de, även om de är kallt och svart ute..:p ska gå med killarna som förr i tiden när vi var yngre..:) Tänk vilka somrar man hade när man fyllde 15 typ, gud de längtar ja tillbaka till.. inga bekymmer i världen..:)

Bye for now..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar