tisdag 17 februari 2009

Boring..

Yes.

Trött som faan är ja, men klockan är inte så mycket än så ja vill inte sova än..:S Är ledig imorn med så jag kan ju sova imorn med istället har jag tänkt.. Idag var ja i skolan och vi hade lite information om våra uppsatser, hur de ska vara så, vi blev ju en grupp på 3 eftersom en person i våran grupp inte visar sig i skolan längre, inte så kul för den personen som får vara med henne.. Vi tänker inte lägga in henne i någon grupp heller utan det är upp till henne att ta kontakt med oss nu om hon har tänkt fortsätta. Fast jag tänker inte ens på henne längre, räknar inte med henne i vår grupp..
Men vi tre jobbar bra ihop tror ja så det blir nog inga problem, hade faktist tänkt leta lite fakta imorn på dan och så ska ja fixa med VFU uppgifter o allt..:S blir nog en del skola imorn ändå verkar det som, har ju knappt läst böckerna heller. Den på engelska har jag inte ens men de får väl gå ändå,..

Funderar på vad ja ska göra nu, det är ju så himla kallt här nere i källaren sitter med dubbla filtar men det tycker ja inte hjälper..:S kanske se på nån film eller så ist? va vet ja! naeeee

Byee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar