lördag 14 februari 2009

alla <3 dag..

Yes idag är de den 14 feb och då är det alla hjärtans dag, malin fyller även år idag men henne har ja redan kommit ihåg att skicka sms till..:)
Idag är de melodifestivalen på tvn med men ja missar ju det tyvärr missa ju förra veckan med..:S Komiskt, för exakt en vecka sen satte vi oss på bussen upp nu, faan va roligt de var vill åka igen, ska vi nog kunna ta o fixa en helg framöver, när vi fått in lite mera pengar.. Idag känner ja för att ha riktigt snö feeling, egentligen åka skridskor eller åka skidor, men ja kan ju inte åka själv:S eller varför inte åka bil på isen? har ju aldrig gjort de, tjata lite på mina vänner med om de men de verka inte som nån tycker de är roligt`? skulle ja tycka iaf..
Ikväll ska vi till poseidon, galet gott där grekisk restaurang kan ja rekomendera ligger väldigt centralt i norrk med så de passar bra, efter de ska vi på fredagen den 13e..:) scary som faan, kul när alla andra kommer skrika med men de ska nog gå bra..:) säg till om nått händer efterått senare ikväll för då vill ja med!

Pusspuss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar