måndag 2 mars 2009

förkyld..

japp, nu har man gått och blivit det lagom efter praktiken, ont i halsen o hosta som faan så jag lär väll inte kunna sova någon inatt heller.:S vart ju sjuk sist efter praktiken med, men då var de magsjuka, undrar egentligen vilket som är värst..
varit hos lisa fisa idag, och jobbat med uppsatsen gick väl bra tills vi börja snacka om annat, men då hade vi jobbat på bra tyckte ja så vi pluggar nog på onsdag med som de lät som, imorn är de ju en viktig föreläsning o ja hoppas ja mår bra tills imorn...

Har en väldigt stor klump i magen, känner inte alls bra, vet inte hur vi ska lösa de här asså, det känns som att ja inte får vara glad? för efter det förra vill ja bara gå vidare o må bra men hur ska ja kunna göra de när ja vet att vi inte kommer klara d här utan ett jobb? Så ja ber faan till gud nu, varje kväll de hjälpte sist om ni vet någon hör av er..

A, tänker på dig du är värd de bästa, de kommer du få med!

Puss

1 kommentar:

  1. Här har han å söka iallfall! :)

    http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokViaArbetsort/VisaPlatsannonsViaArbetsort.aspx?ids=1498024&o=5&k=581&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fSokViaArbetsort%2fSokresultatViaArbetsort.aspx%3fq%3ds(ld(199)l(5)k(581))i(20)a(20)sp(65)sr(1)c(B42840DA)%26ps%3dlan(5)

    SvaraRadera